Medlemsinformation

Medlemsinformation - kort nyt


Bestyrelse har holdt flere møder og der er lagt program for 

sæsonen 2019/2020. Antallet af koncerter er, i denne sæson,

sat til 4, 1 søndagsforedrag, 1 medlemstilbud på rejse til Dresden Jazzfestival. Vi ser frem til nogle velbesøgte arrangementer, for økonomien spiller en væsentlig rolle for klubbens fortsatte beståen. Se siden med "program"


Det er besluttet, at udsende nyhedbreve 14 dage før hver arrangement med oplysning om det valgte orkester - tilmelding til spisning m.m. Disse medlemsbreve er en væsenlig del af vores kontakt til vores medlemmer. Er der blandt medlemmerne forslag til nye tiltag modtages de med tak, via formand Jørgen Dann.


For at undgå for meget kø ved indgangen, når der skal betales for mad og entre, bedes man ved tilmelding til spisning, såfremt der tilmeldes mere end 1 person forholde sig således:

Enten, at den der tilmelder betaler for alle eller, at alle navne på tilmeldte deltagere oplyses. Den udlevere entrebillet skal gemmes og vises ved indgangen til koncertsalen.


Madpriser/entre.

I sæsonen 2019/2020 gælder følgende priser:

Mad - 2 retter: 170 kr. pr. person

Entre, medlemmer: 140 kr.

Pris for spisning og entre er for medlemmer, sammenlagt, samme pris som i sidste sæson, nemlig 310 kr.


Entre, ikke medlemmer: 200 kr. Ikke medlemmer er naturligvis også meget velkomne til at tilmelde sig spisning inden koncerten.


Vigtigt


Bestyrelsen ser frem til, at medlemmerne bakker op om de

planlagte koncerter og øvrige klubarrangementer og ser frem til talstærkt fremmøde. Inviter venner og bekendte med til 

dejlige Liselund og få en musikalsk oplevelse.


All That Jazz

Som medlem af Slagelse Jazzklub er du automatisk også medlem af paraplyorganisationen "All That Jazz",  som består af en række jazzklubber landet over. Du kan komme til alle klubbernes arrangementer til medlemspris. Endnu en fordel ved at være medlem af Slagelse Jazzklub.


Hvis du har lyst til at kikke på hvad der sker resten af 2019 i de forskellige jazzklubber kan du klikke på nedenstående link og se hvilke klubber, der deltager i samarbejdet og hvad der er på plakaten.

Hele Vestsjællands Jazzklub


Vi afholder vores jazzaftener på Liselund Møde- og Kursussted, Slotsallén 44, 4200 Slagelse.


Klubben deltager i samarbejdet med ALL THAT JAZZ og som medlem af Slagelse Jazzklub vil du kunne opleve jazarrangementer der, til medlemsentre. Du kan se hvad der sker i det ganske "Jazzland" på nedenstående link


http://www.all-that-jazz.dk/Kalender/1.%20halvaar%202011.htm


Slagelse Jazzklub, Søholmparken 4, 4200 Slagelse - CVR 32624170 - mobil: 20210576 - e-mail: jdann@stofanet.dk   - Hjemmeside: www.slagelsejazzklub.dk